Att hitta nya vägar

Att hitta nya vägar

Som företagare så behöver inte allt vara skrivet i sten. Man kan under ett antal år byggt upp ett framgångsrikt företag men känner att det är ändå dags att hitta nya vägar och utmaningar. Att låsa sig fast bara för att man har ett företag är inte hälsosamt, det kan vara viktigt att kunna släppa taget om något och gå vidare till något som man brinner för och känner att man kan utveckla.

Man bör känna en inspiration och glädje med det man håller på med. Många gånger så kanske man inte vågar förändra för att det ger en trygghet och en viss inkomst i livet. Släpp sargen ett tag och se hur det skulle fungera om du skulle byta inriktning och ge dig ut på okända vatten. Det kan gälla både företagare och anställda. Det kan vara skönt med förändringar, speciellt om man känner att det man står och stampar på samma ställe.

Du kan få bra hjälp med att avveckla ditt företag genom en snabb likvidation av ditt aktiebolag. Citadellet Likvidationer ger dig ett pris på ditt företag utifrån de resultat- och balansrapporter som du skickar till Citadellet Likvidationer. De gör en värdering  och skickar sedan en offert på vad de är villig att betala för ditt företag. Om offerten godtages så skickas fullmakter över så de kan företräda företaget. Du kan gå vidare och hitta de vägar du vill gå med ditt företagande.

rnn.yqe.