Fyll på kontorsförråden

Fyll på kontorsförråden

Det är viktigt att man som företag ser till så att förråden för kontoren är påfyllda. För den som arbetar på kontoret ska inte behöva vara utan något. Det kan vara allt från pennor, anteckningsblock till pärmar och post-it lappar.

En regelbunden inventering av vad som finns i förrådet kan vara på sin plats för att säkerställa att inte något tar slut mitt uppe i någon hektisk period på företaget. Skapa en lista på saker som är viktiga för kontoret och notera då det börja minska så att en beställning kan göras. Samtidigt så vill man ju inte bara beställa pennor utan det gäller att planera sitt inköp så det blir en större beställning. Men om det endast saknas pennor och det är ett skriande behov av detta så måste  det beställas.

Ett välutrustat kontor gör det enklare att utföra sitt arbete. Prata med de anställda om vilka behov som finns. Kanske det kan finnas något man som företagsledning inte tänkt på. Den som dagligen sitter och arbetar med något har bra koll på vilket kontorsmaterial som används mest och vad som krävs för att kunna utföra sitt arbetet mer effektivt. Be att få in förslag på saker som kan köpas in för att underlätta i arbetet på kontoren. kanske så kan någon som arbetat en längre tid på kontoret få ta ansvaret över de inköp som ska göras till företagets kontor.

rnn.yqe.